"Kender du typen?"

Personlig udvikling

Kend dig selv   Typeologi   Coaching

 

 

Skab endnu bedre resultater, større personlig indsigt eller måske et bedre samarbejde/relationer med andre mennesker.

 

Vores mission ”Passion for People” betyder, at vi betragter alle mennesker som unikke, og at alle mennesker har uudnyttet potentiale til sin rådighed. Det hele starter ved dig selv.

 

En JBTA®-profilanalyse kan bruges til, at du bliver klogere på dig selv. Dernæst kan den hjælpe dig til bedre at forstå de mennesker, som du arbejder sammen med, er leder for, eller lever sammen med. Kendskabet til dig selv og dine medmennesker kan styrke samarbejde, synergier og relationer. JBTA-profilen er udviklet af Brøgger Erhvervspsykologer og baseret på den schweiziske Psykolog Carl Gustav Jungs psykologiske typologi. Formålet med analysen er at hjælpe enkeltpersoner med at identificere deres naturlige præferencer.

 

JBTA® analysen giver en indikation af hvilken type, der falder den enkelte mest naturlig. Typerne betragtes som ligeværdige, hver især har de styrker og svagheder. Det interessante bliver at finde frem til, hvilke præferencer, der driver dig, og her giver JBTA® målingen en indikation af, hvilken type du foretrækker.

 

En naturlig forsættelse heraf kan være coaching. Vores tilgang er: ”Det hele starter ved dig selv, dine adfærdsmønstre, tænkemåder, vaner og værdier.” Indsigt i egne mønstre og dernæst at få indblik i andres forskelligheder er ofte nøglen til anden og ny måde at se verden og sig selv på.

 

Coaching handler om fremtiden – ikke om fortiden. Coaching kan kombineres med en JBTA-analyse, men kan også stå alene.

 

Vores fokus er altid, hvad du gerne vil ændre, og hvordan du bedst mulig får begyndt.

 

 

 

Vil du ændre på verden med held, begynd i dens centrum, begynd med dig selv.

(citat Piet Hein).

 

 

Forandring starter indefra og ud…

 

+45 51 29 11 09